Om os

Om os

 

ICEconsult:

 

ICEconsult startede sit virke i 1996 da Esbjerg Ishockey Klub fremkom med ønsker om at udbygge byens skøjtehal med en ny træningshal.

Prisniveauet for tidligere skøjtehalsbyggerier gjorde at klubbens ønsker ikke var særligt realistiske, men på baggrund af vore gode kontakter i Sverige - hvor ca. 75 % af landets godt 300 skøjtehaller er enkle og billige typehaller - tog vi kontakt med klub og kommune for at formidle nogle løsningsforslag.

Budgettet var kun ca. 6,5 mill.kr., men det lykkedes at skrue et projekt sammen i samarbejde med de svenske firmaer Prorink (isteknik, bander mm.) og STT (halleverandør) samt det lokale entreprenørfirma Jorton A/S og i 1998 stod den nye hal færdig.

 

Sideløbende med dette udarbejdede vi et projekt for Københavns kommunes parkafdeling, som i forbindelse med Kulturby 96, havde planer om at etablere en skøjtebane på Israels Plads. Dette spændende og flotte projekt blev færdigprojekteret, men på grund af diverse politiske forviklinger blev det desværre aldrig realiseret.

 

Iceconsult har siden været inddraget i en række projekter rundt omkring i kongeriget - deriblandt Grønland.

Vi håber at vi - ved at formidle enkle, gennemprøvede og økonomisk overskuelige løsninger - kan bidrage til at langt flere kommuner i fremtiden kan tilbyde sine borgere såvel udendørs- som indendørs faciliteter til skøjteløb og anden issport.

 

ICEconsult repræsenterer Prorink International OY i Danmark:

:

ICEconsult er siden 1. august 2005 officiel repræsentant for det finske firma Prorink International, som har mere end 20 års erfaring med konstruktion og levering af istekniske anlæg samt produktion og montering af bandesystemer mm. Prorink har leveret viden og teknik til bl.a. Globen i Stockholm, VM-arenaen (Kinnarps Arena) i Jönköping samt anlæg i bl.a. Polen, Rusland, Finland, Danmark og Island. De er vant til at agere på den internationale arena og på baggrund af vort nære samarbejde med deres teknikere og banekonstruktører og deres unikke ”know-how” , kan vi derfor levere en særdeles kompetent rådgivning, udarbejde løsningsforslag og konstruktionstegninger til såvel indendørs- og udendørs isanlæg, samt kunstige skibakker.

Prorink har mange hundrede anlæg på referencelisten og derfor kan vi anvise mange genveje f.eks. når en bygherre eller de rådgivende ingeniører/arkitekter står foran en projekterings- eller byggeopgave indenfor dette specielle område eller hvis en initiativgruppe, idrætsunion e.a. har behov for hjælp til at få konkretiseret eller visualiseret en god idé.

Mere information om Proinks virke på www.prorink.com

 

 

 

 

 

Jesper Hviid

Indehaver ICEconsult

Prorink Country Manager, Danmark

 

Jesper.hviid@prorink.com

Jesper.hviid@iceconsult.dk

+45 4015 7660

 

 

Ari Penttilä

CEO Prorink

a.penttila@prorink.com

 

 

Kontakt os

Møllevænget 8b, 3000

Helsingør

+45 4015 7660

ICEconsult

Rådgivning og formidling af tekniske og arkitektoniske løsninger vedrørende alle former for issport på kunstfrossen is.

Quick links

© Copyright 2016 Anders Hviid

All Rights Reserved.